| Ce pareve aveti? | |
|
+4Biby pisicuta oana kamy kizume Admin-Seyra 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Admin-Seyra Admin
Numarul mesajelor : 373 Varsta : 27 Localizare : In orasul anime-urilor, inpreuna cu prietena Miki Puncte : 251 Data de inscriere : 20/01/2009
| Subiect: Ce pareve aveti? Mier 04 Mar 2009, 11:50 | |
| ca vizitator, ce parere ai despre forum? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Sam 07 Mar 2009, 15:13 | |
| Este foarte frumos dar nu sunt cam putine subiecte ?? |
|
| |
kamy kizume Moderatori
Numarul mesajelor : 443 Varsta : 28 Puncte : 358 Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Sam 07 Mar 2009, 16:32 | |
| pai o sa facem mai multe topicuri..dar speram deocamdata sa fim mai multi membrii si sa primim si niste sugestii pt. topicuri noi... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Raspuns Sam 14 Mar 2009, 01:21 | |
| e super tare...dar nu puteti aduga mai multe emoticonsuri?si poze....etc...etc |
|
| |
Admin-Seyra Admin
Numarul mesajelor : 373 Varsta : 27 Localizare : In orasul anime-urilor, inpreuna cu prietena Miki Puncte : 251 Data de inscriere : 20/01/2009
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Sam 14 Mar 2009, 11:55 | |
| o sa mai adaug....dar asta dureaza.... | |
|
| |
Alecsand Vizitator
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Dum 15 Mar 2009, 18:37 | |
| pai,forumul este tare reusit si frumos de asemenea poate ma voi inscrie,dar nu am destul timp...oricum,nu fac off topic si spun "Felicitari!" adminului |
|
| |
Admin-Seyra Admin
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Mar 17 Mar 2009, 19:53 | |
| dar dupa nume pare ca esti baiat, iar asta e forum de fete | |
|
| |
pisicuta oana Are ceva de spus!
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 26 Puncte : 76 Data de inscriere : 18/03/2009
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Mier 18 Mar 2009, 19:30 | |
| pai...eu zic ca ar trebui sal lasam si pe el sa se inscrie.poate ne e de folos.(doar daca nu e dinALA care vrea doar o prietena)in ori ce caz daca e dupa mine as zice ca nu trebuie sa il excluzi din prima doar pt ca e baiat. | |
|
| |
Ancutza Vizitator
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Vin 20 Mar 2009, 23:22 | |
| Ehhh ... Ce sa spun ... ??!!? Este interesant ... dar la fel ca sii ceilalti ... Cam putine topicuri si ... Cam putine smilies-uri ... Dar marog ... Si implus sunteti cativa membrii nu gluma ... O.O Desii am vazut forumuri ce Aveau mai putini membrii,m multe topicuri si aratau minunat ... Toate la locul lor organizate ... Aici ... Tema este cam " instabila" ca sa spun astfel ... Totul alb .. a trecut ... toate forumule vazute de mine pana acum aveau macar o culoare dominanta... Si ceea ce ma deranjeaza cel mai mult ... Prea putine Topicuri .. Puteti face cu cantareti japonezi, actori, trupe, cluburi, grupuri, expozitii sau concursuri simple .. cine face cel mai bine aceea sau povceste .. etc. primeste prin meil nu stiu ce chestie ... Puteti face topicuri despre diferite anime ( neko, punk, rock, emo ... Chibi) ... Iar in ceea ce consta tema forumului .. Poate ii dati o culoare de fundal atata macar ar arata mai " modesc" credetima Si mai puteti face topicuri si despre traditiile japoniei/chinei sau filme japoneze/chineze ... Sau ce se invata in aceste tarie ( ex. Origami) ... Oricum ... sper ca vam dat macar o idee bunicica ... Si sper ca nu ve-ti sarii cu totii acum in capul meu sa spuneti ca de cee aia?... de cee asta? Vam salutat ... |
|
| |
Biby Zeita
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 27 Puncte : 686 Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Sam 21 Mar 2009, 16:58 | |
| Vom avea si mai multe topicuri,dar asta dureaza...nu poti avea cel mai perfect forum din cate exista peste noapte! Oricum,multumim ca ai fost sincera cu noi! | |
|
| |
vis pierdut Avansata
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 26 Localizare : in ochii prietenilor Puncte : 271 Data de inscriere : 15/03/2009
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Mar 24 Mar 2009, 20:37 | |
| eu sunt deacord cu Ancutza!acum pe bune!unii au mai putini membri si tot arata bn forumurile lor?o_ovoi chiar vreti sa ne intreaca aia,nu-i asa??! | |
|
| |
Winry Rockbell Si..ce mai spuneti?
Numarul mesajelor : 304 Varsta : 27 Localizare : orasul ingerilor Puncte : 337 Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Mar 24 Mar 2009, 20:45 | |
| daca vreti le spun eu prietenilor mei si celor dupa forumurile mele sa se inregistreze aici dar nu stiu daca vrei | |
|
| |
Admin-Seyra Admin
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Mier 25 Mar 2009, 11:28 | |
| ba vreu....dar nu ii oblig, vrau sa fim o comunitate mare si frumy! | |
|
| |
Biby Zeita
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Mier 25 Mar 2009, 11:29 | |
| Fetelor,va rog sa nu irositi topicul.Acesta este pentru vizitatori.Daca aveti ceva de discutat,va rog la off topic. (imi cer scuze,dar astea sunt regulile). | |
|
| |
vis pierdut Avansata
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 26 Localizare : in ochii prietenilor Puncte : 271 Data de inscriere : 15/03/2009
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Mier 25 Mar 2009, 13:21 | |
| Am inteles!scuze...ar trebui sa fac precum pisicuta oana,sa incerc sa ma revansez?pe unele forumuri(NU ale mele.eu NU am asa cv)se face chestia asta(ultima oara cand postyez aici,promit!) | |
|
| |
Winry Rockbell Si..ce mai spuneti?
Numarul mesajelor : 304 Varsta : 27 Localizare : orasul ingerilor Puncte : 337 Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Mier 25 Mar 2009, 16:34 | |
| | |
|
| |
Biby Zeita
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Mier 25 Mar 2009, 19:59 | |
| Fetelor,va rog,eu doar v-am zis. Imi pare rau,dar aici posteaza vizitatorii. Ma bucur ca ati inteles si inca o data scuze.
(Nu raspundeti la acest mesaj) | |
|
| |
Ancutza Vizitator
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Sam 28 Mar 2009, 20:29 | |
| Buna ... din nou eu ... Stiu v-am plictisot ... Dar am observat acum ca nu este voie sa se faca offtopic, decat la Topicul Off-Topic ... Si totusi nu se poate respecta "regula" ... De ce nu o scoateti din "program" nu cred ca are rostul ... Cunosc multi admini ale multor forumuri care a pus la reguli " Nu aveti voie sa faceti off-topic decat la topicul special Off-Topic" si ce credeti?!... Cum au fost 8-11 membrii nu s-a putut deloc tine cineva de regula asa ca adminul a luat decizia sa stearga regula caci nu ere rostul ... Cam la fel ca aici Si se pare .. ca inca nu ati mai facut nici un topic ... O.O Sau ceva schmbari la thema ... Si Admina forumului .. Poti face minuni cu forumul daca ai stii putin mai multe despre cum se lucreaza la Panoul de Control ... Sunt unele lucruri chiar foarte interesante si "ascunse" daca va vine mai usor de inteles ... Puteti fiecare sa va vaceti o galerie de poze ... Puteti/Poti face Portalul ... Poti face astfel incat sa apara reputatia fiecarui membru si multe altele ( Ma retrag incet pragatita sa vina Admina, un Moderator sau un membru Vip prin spate sa-mi dea in cap cu ceva ) |
|
| |
Ancutza Vizitator
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Sam 28 Mar 2009, 20:31 | |
| Eram sa uit ... Puteti pune o poza specifica ca avatar oricarui vizitator ... Adica ... Chiar daca este alt vizitator are aceiasi imagine ca avatar |
|
| |
vis pierdut Avansata
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Dum 29 Mar 2009, 00:04 | |
| in legatura cu ,, Ma retrag incet pragatita sa vina Admina, un Moderator sau un membru Vip prin spate sa-mi dea in cap cu ceva "te asigur ca NU se va iintampla asta...pentru ca: 1-Adiminii si moderatorii de-aici sunt corecti si intelegatori 2-incerci sa ajuti 3-TE SUSTIN!!sunt deacord cu tot ce-ai zis pana acum (chiar sper sa se schimbe lucrurile pe-aici..)si sa se puna in practica ideile tale | |
|
| |
Ancutza Vizitator
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Dum 29 Mar 2009, 11:53 | |
| Buna ... Multumesc mult vis pirdut Si am cateva intrebari De ce nu puneti la urma actegoria cu "Pareri" ar avea mai mult sens ... Si inca o micuta idee Puteti face si un topic cu zodiac chinezesc. Am observat ca aveti si revista forumului, si imi place... mai ales ca toti incercati sa gasiti idei pentru ea . Si am citi ideiile sunt grozave insa ... ar cam trebuii sa va organizati ... La cat timp apare revista; cate pagini ( pana la urma ) sa cuprinda; cine face aia, cine aia si asa mai departe ... Ooo si vis pierdut Daca vrei sa ti se vada semnatura ar fii bine sa o pui astfel: ( ai grija am mai lasat cateva spatii libere pentru a nu se vedea imaginea si sa intelegi, insa la semnatura trebuie sa pui in fata linkului---> |
|
| |
Ancutza Vizitator
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Dum 29 Mar 2009, 11:56 | |
| Vaiii T____T scz pentru semnul " :X " ar fi trebuit sa fie inimioara ca pe mess dar aici inseamna altceva T____T trebuia sa pun-----> ( intr-un fel ) |
|
| |
Biby Zeita
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Dum 29 Mar 2009, 13:59 | |
| Ancutza,dragutze idei! Poate ca admin va fi de acord si le va lua in considerare. Multumim mult pt implicare! | |
|
| |
Admin-Seyra Admin
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Lun 30 Mar 2009, 09:16 | |
| mie mi se pare bine aranjata asta cu pareri si la revista nu punem dastea ca cine stie pana o sa avem toate materialele...o sa ne apuce pastele! si nici nu vreu un nr concredt de pagini.. "P | |
|
| |
Ancutza Vizitator
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? Lun 30 Mar 2009, 14:05 | |
| Heiii ... Sper ca macar am dat cateva idei bunicele... Si daca Admina nu se prea descurca singura ... poate ar trebuii sa mai faca un administrator >___< Sa stii ca se poate, si astfel ve-ti lucra "amandoua" la forum si puneti si mai "repede" "lucrarile" in aplicare ... P.S. Este doar o idee |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce pareve aveti? | |
| |
|
| |
| Ce pareve aveti? | |
|