Anime Girl Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Vrei tot timpul pe cineva langa tine? Anime e ceva din tine? Atunci vino aici!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Ce pareve aveti?

In jos 
+4
Biby
pisicuta oana
kamy kizume
Admin-Seyra
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
pisicuta oana
Are ceva de spus!
pisicuta oana

Numarul mesajelor : 68
Varsta : 26
Puncte : 76
Data de inscriere : 18/03/2009

Ce pareve aveti? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 02 Apr 2009, 12:41

Ar fi o idee cuna sa avem 2 admini.Ca e destul de greu de unul singur:sa ai grija de cei care fac spaM(MOMENTAN INSEAMNA SA AIBA GRIJA DE mine),sa faca revista,sa selecteze idei...etc.

ACCEPTI?(am deja sugestii admin)
Sus In jos
kamy kizume
Moderatori
Moderatori
kamy kizume

Numarul mesajelor : 443
Varsta : 28
Puncte : 358
Data de inscriere : 05/02/2009

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 02 Apr 2009, 18:28

Te rog frumos pisicuta oana nu mai scrie in fiecare mesaj cu majuscule!O zi buna incontinuare!
si admin ea are dreptate....tu ai destule pe cap si nu ti-ar strica inca un admin la forum alaturi de tine...si eu pe forumul meu am pus un admin ca s ama ajute si e mult mai usor..
Sus In jos
http://www.foreveranime.forumz.ro
Admin-Seyra
Admin
Admin
Admin-Seyra

Numarul mesajelor : 373
Varsta : 27
Localizare : In orasul anime-urilor, inpreuna cu prietena Miki
Puncte : 251
Data de inscriere : 20/01/2009

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 02 Apr 2009, 20:45

o sa ma gandesc, dar pisi oana sa imi trimiti prin PM ce idee de admin ai! si gata cu off-ul!
Sus In jos
https://animegirl.forumgratuit.ro
CofaNotsin7days
Incepe sa-i placa...
CofaNotsin7days

Numarul mesajelor : 20
Puncte : 12
Data de inscriere : 31/01/2009

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeSam 04 Apr 2009, 10:59

mie imi place FORUMUL
e super mai ales ca sunteti prietene foarte bune!^^
Sus In jos
Admin-Seyra
Admin
Admin
Admin-Seyra

Numarul mesajelor : 373
Localizare : In orasul anime-urilor, inpreuna cu prietena Miki
Puncte : 251
Data de inscriere : 20/01/2009

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeSam 04 Apr 2009, 11:03

**Cofa te rog sa postezi unde trebuie, la parerile membrilor!
Sus In jos
https://animegirl.forumgratuit.ro
lussy
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeDum 12 Apr 2009, 18:06

Este un forum foarte dragutz, dar....(din nefericire exista si acel "dar")

1. prea putine topicuri (stiu,stiu am inteles...era o regula care zicea ca doar admini...dar apoi a schimbat-o si acum ca suntem in vacanta membrii nu prea au timp sa intre si nu numai ei ci si adminul...dar totusi: VA TREBUIE MAI MULTE TOPICURI)
2. care'i faza cu donatia aceea pt forum din acel mesaj?
3. am vazut ca aveti inf despre Japonia si despre personaje anime, am vazut ca aveti multe lucruri asa cum trebuie,dar un singur lucru nu are legatura cu anime: FUNDALUL...picaturi de apa, ce simbolizeaza? sau de fapt ai dreptate, te-ar durea ochii daca ar fi cu anime (prea impopotzonat,asa ai crede), dar ai putea folosi cv cu oua de Paste ca am vazut ca ai pus iepurashi in partea de sus

si nujt ce sa va mai zic.....parerea mea (stiu ca par dura,dar asta'i, nu poti sa le ai pe toate)
imi pare rau si cerd ca va asteptati la o parere buna din partea mea

dar.......NO COMMMMMMMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sus In jos
Suflet de gheata
Avansata
Suflet de gheata

Numarul mesajelor : 299
Localizare : Langa prieteni
Puncte : 310
Data de inscriere : 04/04/2009

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeLun 13 Apr 2009, 17:53

Lussy Sincer iti tin partea Very Happy Mai era o vizitatoare ce spune despre topicuri ca sunt prea putine Smile Parca ............... Ancutza .. Parca Shocked Si cred ca si tu ai dreptate iar ancutza a mai dat si idei insa mai nici una nu sa pus inca in aplicare Si eu sunt putin dezamagita =(( ca si tine nu de alta Very Happy Iar acel "dar" adaugat la tema Acest forum are numai teme de pe forumul radacina Adminul sau moderatorii nu se baga mai delog in treaba aceasta doar se pot creea si teme "personale" Opppss...Acum sper ca nu va venii un moderator sau adminul sa faca u discurs despre Opinia mea toate acestea
Sus In jos
http://tamers.forumagic.net
Hinamori
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeMar 14 Apr 2009, 13:07

Deci inteleg ca nu se pot face mai multe topicuri si sa aveti cel mai bun forum peste noapte dar puteti incepe de azi si sa il faceti treptat iar adminii si moderatorii ii pot face reclama pe alte forumuri autorizate sau chiar pe mess... Parerea mea despre forum nu e prea ''roz'' la sporturi exista o mie si una de sporturi in lumea asta ce merita practicate nu numai patinaj si voley... iar din cate am vazut topicurile se termina prea repede si se trece de la o idee la alta pierzandu-se subiectul initial.... Cam asta a fost parerea mea si sper sa nu mi-o luati in nume de rau ^^
Sus In jos
Biby
Zeita
Zeita
Biby

Numarul mesajelor : 689
Puncte : 686
Data de inscriere : 06/02/2009

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeMier 15 Apr 2009, 13:06

Da, dar de atunci s-au mai inmultit topicurile si nu prea mai este o problema.
Si acum ca tot este vorba de fundal, sa inteleg ca nu va place?
Sus In jos
kamy kizume
Moderatori
Moderatori
kamy kizume

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeMier 15 Apr 2009, 23:23

Biby poate ca nu la asta s-a referit cand a zis de tema...si intr-un fel au dreptate sunt topicuri mai vechi la care nu se raspuns deloc sau macar sa se inchida si sa fie trimise la cos...sunt destul de multe topicuri de la jocuri care nu mai raspunde nimeni la ele....sper s anu va suparati dar asta este adevarul
Sus In jos
Biby
Zeita
Zeita
Biby

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 16 Apr 2009, 14:43

Aici ai dreptate!
Avem topicuri la care nu se mai posteaza, iar membrii vor cat mai multe topicuri, uitand de cele vechi.
Sus In jos
kamy kizume
Moderatori
Moderatori
kamy kizume

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 16 Apr 2009, 20:40

biby ar trebuii sa vorbim cu admina sa o ajutam sa faca topicuri noi dar noi moderatorii sa raspundem si la cele vechi s anu se uite de ele.
Sus In jos
Biby
Zeita
Zeita
Biby

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeVin 17 Apr 2009, 13:45

Ai dreptate!
Daca noi nu raspundem la cele vechi, nici membrii nu mai fac asta.
Iar in legatura cu topicurile noi sunt si eu de acord sa fie cat mai multe, doar ca trebuie sa ne gandim despre ce anume sa le facem si tocmai de aceea ii rog pe membrisori, daca au idei despre titluri de topicuri noi, sa spuna la "Sugestii".
Sus In jos
kamy kizume
Moderatori
Moderatori
kamy kizume

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeMier 22 Apr 2009, 20:36

multumesc biby ca ai spus cat timp eu nu am mai intrat si eu sper sa fie idei multe si sa fie cat mai popular forumul.
Sus In jos
Biby
Zeita
Zeita
Biby

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeMier 22 Apr 2009, 20:46

N-ai pt ce sa-mi multumesti!
Si eu sper sa fie cat mai multe idei!

asa ca, dragi membrishori, sunteti invitatii mei

Edit: am mai postat pe la topicurile uitate pt a va aduce aminte de ele
Sus In jos
ally
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeSam 25 Apr 2009, 17:57

ma bucur ca sunteti de acord cu mine... si acum alte lucruri:

Like a Star @ heaven Revista forumului:
-ati facut primul numar si dupa aceea ati cerut idei pt nr 2
-ati primit idei si ati fct si nr 2 iar apoi ceretzi idei pt nr 3
-o revista trebuie sa aiba un format, toate numerele trebuie facute in acelasi mod respectandu-se ordinea rubricilor...inteleg ca nr 1 e fara insiparatie prea multa si 2 e mai inspirat, dar trebuia sa faceti un singur topic cu idei pt revista unde sa strangeti idei pt toate nr...nu 1 intr-un fel, 2 intr-un fel, 3 in altul...etc...NU! revista trebuie sa aiba un format anume pt toate ca asa pare ca n-au nicio legatura unele cu celelalte
Like a Star @ heaven Mai multe optiuni pt moderatori globali si moderatori:
-sa poata da warn daca e nevoie
-sa poata schimba si ei numele userilor care vor (ca doar admina nu e sclava lor sa le schimbe la minut)
Like a Star @ heaven Idei de topicuri noi:
-Frumusete
-Din bucatarie
Sus In jos
kamy kizume
Moderatori
Moderatori
kamy kizume

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeSam 25 Apr 2009, 21:48

D ai dreptate....in legutaura cu revista forumului.Cred ca admina va fi deacord cu tine pt. ca ai dreptate ea nu e sclava nimanui Wink
Sus In jos
Biby
Zeita
Zeita
Biby

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeDum 26 Apr 2009, 11:24

si eu sunt de acord cu tine...ai dreptate cu revista, cat despre restul sa vdm ce zice admina
Sus In jos
Etoile
Vizitator

MesajSubiect: Etoile   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeSam 02 Mai 2009, 17:18

Asa,am ajuns si eu din intamplare si m-am gandit sa postez cateva randuri si pe aici(oricum,din moment ce sunt vizitator,nu ma spanzura nimeni daca-mi spun parerea).

1.Forumul este interesant,insa care este ideea(tema) lui?Vreau sa spun ca nu este construit pe nici un principiu anume.Inteleg povestea cu AnimeGirls,BestFriends sau alte din astea,insa nu este un chat si despre teme precum acestea(de aici) puteti discuta foarte bine si pe mess(intr-o conferinta daca vreti).Forumurile trebuie sa fie bazate pe ceva(sau macar sa se discute despre ceva de genul : anime-uri,manga-uri,fan fiction etc).
2.Peste tot este plin de greseli.Si nu ma refer la greseli de tastare(care sunt frecvente pe forumuri),ci la greseli gramaticale sau de exprimare.Un user care se respecta citeste mai intai ceea ce a scris si abia mai apoi posteaza.Si chiar si in cazul in care deja a postat,mai verifica o data si in cazul in care gaseste greseli revine cu un Edit si le corecteaza.Mai ales in cazul in care acel user este Administratorul forumului.O sa mentionez cateva(nu va suparati) - Lista neagra De Bann --> Lista membrilor Banati / Lista Ban (mai simplu si mai clar) ; LIsta celor care mai au po scapare,cea de Warn --> Lista avertizari (in fapt,acest topic nu mai are nici un sens ; poti uni Lista membrilor Banati cu aceea a Avertizarilor si scapi de o bataie de cap) ; patinaj.... -- > Patinaj (in titluri nu se adauga punctele de suspensie si prima litera trebuie sa fie o majuscula) ; volley -->Volei (din moment ce suntem in Romania si intreg forumul este in limba romana,de ce sa aruncam cuvinte in engleza la nimereala?) ; Fan Ficsion --> Fan Fiction (consulta mai intai un dictionar roman-englez sau intra pur si simplu pe Google Translate ; sau uita-te macar pe alte forumuri) .Nu mai continui,pentru ca nu sunt atat de paranoica sa citesc fiecare mesaj si sa corectez orice greseala gramaticala aparuta.In mare insa,este nevoie de cineva care sa se descurce ceva mai bine in engleza(sau macar sa aibe un dictionar prin apropiere).
3.Apare problema SPAM-ului excesiv.Toata lumea posteaza unde vrea si discuta despre ceea ce vrea.Inteleg faptul ca Administratorul a ales sa acorde un grad mai mare de libertate,insa toate aceste lucruri nu fac decat sa dezorienteze si sa excluda total subiectele interactive(pentru care au fost deschise defapt topc-urile).Sa luam de exemplu acest subiect.Titlul este "Parerea vizitatorilor" si ar trebui ca viztatorii de pe forum sa posteze aici,exprimandu-si parerea si probabil motivul pentru care nu se inscriu(ce le place,ce nu),apoi un moderator sa citeasca si sa editeze mesajele lor(ale vizitatorilor),in cazul in care nu au legatura cu subiectul(vizitatorii nu pot fi pedepsiti,asa ca din pacate cenzurarea mesajelor revine moderatorilor).Cand colo,membrii au inceput sa discute intre ei(despre cu totul altceva).Pentru astfel de lucruri ar trebuii sa existe un topic special,intitulat "Sugestii" , pentru ca in acest fel tot ce s-a postat pana acum aici intra in categoria SPAM.Pe urma,din lipsa de idei(sau din cauza plictiselii)
4.Nimeni nu se asigura daca membrii respecta sau nu Regulamentul(treaba care deobicei revine Moderatorilor ; numai cazurile cele mai grave ajung la Administrator).

In mare cam acestea sunt lucrurile pe care le-am avut de spus.Stiu ca o sa va suparati pe mine si o sa-mi raspundeti cu replici taioase,insa nu sunt decat un vizitator si nu-mi puteti face nimic mai mult decat sa-mi blocati IP-ul(care de altfel la calculatorul meu se schimba din 10 in 10 minute).Eu am spus toate acele lucruri numai ca niste idei si numai datorita faptului ca lucrez de foarte mult timp pe forumuri si stiu sa recunosc potentialul.
Sus In jos
kamy kizume
Moderatori
Moderatori
kamy kizume

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeDum 03 Mai 2009, 11:08

eu zilele astea nu am putut intra deloc pe calculator....si am sa verific fiecare mesaj....la fan fiction nu pot schimba nimic.....pt. ca nu sunt administrator...
Sus In jos
Anonim?
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeDum 24 Mai 2009, 15:08

Sincer forumul este cam dezordonat.Imagini de dimesnsiuni diferite de exemplu.Iar temlateul este cel original,nici nu l-ati modificat.Ei bine,eu n-o sa ma inscriu pana forumul acesta nu se ordoneaza!
Sus In jos
kamy kizume
Moderatori
Moderatori
kamy kizume

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeDum 24 Mai 2009, 15:27

da nu este neaparat sa fie tema schimbata....poate unora le place cea originala...si cum vrei sa fie forumul daca tu zici ca este dezordonat?admina nu are timp acuma sa il aranjeze dar totusi mie imi place asa cum este nu trebuie sa te incrii daca nu iti place dar chiar nimic sa nu iti placa pe forum asta este chiar prea mult.oricine are ceva ce nu ii place pe forum dar are si ceva ce ii place.
Sus In jos
Biby
Zeita
Zeita
Biby

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeMar 26 Mai 2009, 19:56

kamy kizume a scris:
da nu este neaparat sa fie tema schimbata....poate unora le place cea originala...si cum vrei sa fie forumul daca tu zici ca este dezordonat?admina nu are timp acuma sa il aranjeze dar totusi mie imi place asa cum este nu trebuie sa te incrii daca nu iti place dar chiar nimic sa nu iti placa pe forum asta este chiar prea mult.oricine are ceva ce nu ii place pe forum dar are si ceva ce ii place.

are dreptate, nu are cum sa nu-ti placa nimic
macar faptul ca sunt mai toti activi pt ca rar gasesti asa niste membrii
Sus In jos
kamy kizume
Moderatori
Moderatori
kamy kizume

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeMar 26 Mai 2009, 20:37

mutumesc ca esty de acord cu mine biby si tu ai dreptate pt. ca nu pe orice forum gasesti asa membrii activi.
Sus In jos
secret:P
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitimeVin 29 Mai 2009, 12:40

pai..ce sa zic...nu pricep ceva...aici zice ca e un formu anime nu?sau cam asa ceva...dar...nu prea am vazut mutle topicuri cu anime...adik aici snt si despre japonia si despre sporturi..(adik daca era forum de fete era ff bine ce e pus aici..)oricum mie imi place:D Very Happy oo vai! veseliosu`!
imi pare rau daca am suparat pe cnv
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce pareve aveti?   Ce pareve aveti? - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Ce pareve aveti?
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce pareve aveti?