Anime Girl Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Vrei tot timpul pe cineva langa tine? Anime e ceva din tine? Atunci vino aici!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Idei pentru revista # 2

In jos 
+2
vis pierdut
Admin-Seyra
6 participanți
AutorMesaj
Admin-Seyra
Admin
Admin
Admin-Seyra

Numarul mesajelor : 373
Varsta : 27
Localizare : In orasul anime-urilor, inpreuna cu prietena Miki
Puncte : 251
Data de inscriere : 20/01/2009

Idei pentru revista # 2 Empty
MesajSubiect: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeDum 15 Mar 2009, 17:55

Aici, daca aveti idei pt revista, le putetzi pune!

Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum 05 Apr 2009, 20:49, editata de 1 ori
Sus In jos
https://animegirl.forumgratuit.ro
vis pierdut
Avansata
vis pierdut

Numarul mesajelor : 254
Varsta : 26
Localizare : in ochii prietenilor
Puncte : 271
Data de inscriere : 15/03/2009

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeDum 15 Mar 2009, 20:07

aham..deci cateva din ideile mele au fost acceptata..m-a apuc deja sa le scriu?si mi le ceri tu cand pui toate paginile revistei?(si daca tu chiar o vrei pe serenuka inapoi,ar trebui sa accepti ideea..ca asa in nr 1 ai scris si tu despre unghii si bancuri cand e o revista de anime Razz )si ori cum:ar fi...agasant la fiecare nr la ori ce pg dai sa fie vorba de anime.nici tu n-ai facut totul anime Razz
DECI PLEASE,accepta!nu pentru mine,pentru serenuka!
Sus In jos
http://www.witchclub.ro
vis pierdut
Avansata
vis pierdut

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeDum 15 Mar 2009, 20:48

app...idei noi:
-expresii japoneze(se gasesc cateodata si in animeuri)
-un fel de concurs(care trebuie lansat si terminat inainte de nr2 al revistei)in care fiecare sa inventeze un personaj anime cu descriere.in nr 2 apar cele mai reusite personaje.(ne gandim noi si la premii,am cateva idei dar ar fi mai apreciate pe desenatori,nu aici..mai vb pe mess si vad ce parere ai)(are legatura cu anime din moment ce trebuie sa creeze un personaj de acest gen...)
-haiku(adica o definitie a cuvantului si cateva poezii de acest gen.)(sunt acele expresii frumoase din animeuri,dar mai lungi)
-si cele mai la moda fete anime(adica personaje)si sa aiba si descriere.

OBSERVATIE:DACA VREI SA CONTRIBUIM.AR TREBUI IDEILE CARE LE ACCEPTI SA LE SCRIEM NOI..(adik eu zic o idee cu care tu esti deacord.dar eu o scriu)......
Sus In jos
Admin-Seyra
Admin
Admin
Admin-Seyra

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeLun 16 Mar 2009, 19:54

app...idei noi:
-expresii japoneze(se gasesc cateodata si in animeuri)
-un fel de concurs(care trebuie lansat si terminat inainte de nr2 al revistei)in care fiecare sa inventeze un personaj anime cu descriere.in nr 2 apar cele mai reusite personaje.(ne gandim noi si la premii,am cateva idei dar ar fi mai apreciate pe desenatori,nu aici..mai vb pe mess si vad ce parere ai)(are legatura cu anime din moment ce trebuie sa creeze un personaj de acest gen...)
-haiku(adica o definitie a cuvantului si cateva poezii de acest gen.)(sunt acele expresii frumoase din animeuri,dar mai lungi)
-si cele mai la moda fete anime(adica personaje)si sa aiba si descriere.

OBSERVATIE:DACA VREI SA CONTRIBUIM.AR TREBUI IDEILE CARE LE ACCEPTI SA LE SCRIEM NOI..(adik eu zic o idee cu care tu esti deacord.dar eu o scriu)......

Am evidentiat cu rasu ideiile care imi plac si le vreau!
obs: la ce am lasat negru,sa dam un anuntz doar in revista si nr uramator dam si anuntul si cine a a facut cel mai bun personaj!
Sus In jos
vis pierdut
Avansata
vis pierdut

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeMar 17 Mar 2009, 14:45

wow!nu ma asteptam sa iti placa atatea idei..ms Wink Si....din moment ce ai fost deacord si cu ideea :,,imi accepti ideea,o scriu"...ar fi mai bn sa ma pun pe treaba! un ok ff inpunator :

EDIT:NU MI-AI DAT INCA RASPUNS CU IDEEA PT SERENUKA!!!(SAU RAMANE ,,NU"?)
Sus In jos
Admin-Seyra
Admin
Admin
Admin-Seyra

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeMar 17 Mar 2009, 19:56

RAmane nu, scz
Sus In jos
Biby
Zeita
Zeita
Biby

Numarul mesajelor : 689
Puncte : 686
Data de inscriere : 06/02/2009

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeMar 17 Mar 2009, 20:28

cateva idei (ce-mi trec acum prin minte):

*Anime-ul saptamanii (alegem un anime,scriem ceva despre el si punem o poza)
*poster cadou (un poster alcatuit din mai multe poze tari)
*cadou-surpriza (un cadou in fiecare nr,ma pot ocupa eu daca vreti) (calendar cu poza anime,set stikere,diploma anime....etc...)
*Jurnalul meu anime (in fiecare nr o pag special amenajata) (loc de poza,loc de desen,de scris...etc...)
*puzzle (ma pot ocupa eu daca vreti) (aleg o poza anime si o prelucrez)
*Recunoaste personajul (ma pot ocupa eu daca vreti) (aleg o img cu unul sau mai multe personaje anime si le ascund fata)
Sus In jos
Admin-Seyra
Admin
Admin
Admin-Seyra

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeMar 17 Mar 2009, 20:31

*cadou-surpriza (un cadou in fiecare nr,ma pot ocupa eu daca vreti) (calendar cu poza anime,set stikere,diploma anime....etc...)
*Jurnalul meu anime (in fiecare nr o pag special amenajata) (loc de poza,loc de desen,de scris...etc...)
*Recunoaste personajul (ma pot ocupa eu daca vreti) (aleg o img cu unul sau mai multe personaje anime si le ascund fata)

La ce am lasat cu negru, fac eu, si nu le scot fata le fac un fel de mozaic....o sa vedeti voi!
Sus In jos
pisicuta oana
Are ceva de spus!
pisicuta oana

Numarul mesajelor : 68
Puncte : 76
Data de inscriere : 18/03/2009

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeMier 18 Mar 2009, 14:59

buna!sunt noua pe aici,si... nu va cunosc gusturile.revista 1 a fost(si este)supper! uite ideile mele pentru revista urmatoare:
-pag. de colorat cu imagini anime
-povesti cu fete anime
-un cadou nar fi chiar o idee buna ,scuze, dar un mic cadoas nu strica la nr. speciale
-concursuri de moda anime ,fiecare trimite o poza in care fata\baiatul sa arate bn. ,,,si cel care castiga il pomenim in nr. 3
Sus In jos
pisicuta oana
Are ceva de spus!
pisicuta oana

Numarul mesajelor : 68
Puncte : 76
Data de inscriere : 18/03/2009

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeMier 18 Mar 2009, 17:00

-am putea pune si vreo..cateva ghicitori
-am putea scrie o poveste cate un serial in fiecare revista ne lom in ordine si scrie fiecare cate un episod (povesti anime)
-informatii despre unele personaje anime (ex.: in nr. urmator vom aflaaaa cine este sakura(din naruto) de unde vine numele ei ,..si din trastea
-am mentionat cumva ca putem sa vorbim si despre animalul ei\lui

Wink
Sus In jos
vis pierdut
Avansata
vis pierdut

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeJoi 19 Mar 2009, 21:56

Oana....sorry,stiu ca nu-s admin dar vreau sa-mi zic parerea in legatura CU IDEILE TALE DACA ESTRI ASA NERABDATOARE:
pag. de colorat cu imagini anime-E PE NET REVISTA,.DOAR NE UITAM LA EA.NU PUTEM COLORA.NU AVEM PROGRAME DINTR-ASTEA AICI.SORRY No
--povesti cu fete anime-OK...PARE O IDEE BUNA.DAR CU EPISOADE SCURTE.
-concursuri de moda anime ,fiecare trimite o poza in care fata\baiatul sa arate bn. ,,,si cel care castiga il pomenim in nr. 3-AM PROPUS EU UN CONCURS OARECUM LA FEL...DAR E FOARTE USOR SA TRIMITI POZA....
-am putea pune si vreo..cateva ghicitori-DA...ATATA TIMP CAT TE OCUPI TU DA.DAR CEVA DE GENUL....GHICESTE PERSONAJUL DIN GHICITOARE,NU?(EU AM COMPINAT IDEEA TA CU CEA A LUI BIBY,daca NU SUNTETI DEACORD ZICETI)
-am putea scrie o poveste cate un serial in fiecare revista ne lom in ordine si scrie fiecare cate un episod (povesti anime)-AI MAI ZIS DE ASTA.DAR AR FI O IDEE MAI BUNA SA FACA FIECARE CATE UN EPISOD.DECI...DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE E OK...
-informatii despre unele personaje anime (ex.: in nr. urmator vom aflaaaa cine este sakura(din naruto) de unde vine numele ei ,..si din trastea-O IDEE EXCELENTA.
-am mentionat cumva ca putem sa vorbim si despre animalul ei\lui-AICI MAI DERUTAT.ANIMALUL FETEI ANIME SAU AL UNUI MEMBRU?

[b]EDIT:POT PUNE SI UN TEST DE PERSONALITATE?(NU MAM GANDIT INCA LA UN SUBIECT ANUME PENTRU TEST...DAR ZI-MI MAI INTAI daca ESTI DEACORD.)
Sus In jos
Biby
Zeita
Zeita
Biby

Numarul mesajelor : 689
Puncte : 686
Data de inscriere : 06/02/2009

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeSam 21 Mar 2009, 17:08

Admin a scris:

La ce am lasat cu negru, fac eu, si nu le scot fata le fac un fel de mozaic....o sa vedeti voi!

Ok,sunt de acord.....deci,am sa ma ocup eu de cadoul-surpriza si puzzle
Sus In jos
Admin-Seyra
Admin
Admin
Admin-Seyra

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeSam 21 Mar 2009, 19:10

ok
eu am facut deja recunoaste personajul
Sus In jos
ruki
Are ceva de spus!
ruki

Numarul mesajelor : 62
Puncte : 72
Data de inscriere : 21/03/2009

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeSam 21 Mar 2009, 19:38

pay yo..ideile mele:
o pag c horoscop anime
Noutati (a aparut un dou ep din )
Desne ale membrilor -VA dau yo Very Happy
o pag cre s apara in fiecare nr-Dictionar japonez(un scriem tot felo d cuv in japoneza)
Despre(und scriem despre un anime in fiecare nr altu)
Membru luni (votat d ctre membri)
O pag c img
shi o pag c de-ale ftelor
Sus In jos
vis pierdut
Avansata
vis pierdut

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeMar 24 Mar 2009, 21:16

sunt membru.am dreptul la opinie.(DESI CHIAR daca UN ME,MBRU ISI DA CU PAREREA TOT ADMINUL ALEGE IDEILE.CEEA CE LA PISICUTA OANA NU S-A INTAMPLAT)deci:
1.o pag c horoscop anime -GENIAL!!ABIA ASTEPT SA VAD CUM IL FACI!
2.Noutati (a aparut un dou ep din )-IMI PLACE .DAR NU TREBUIE SA APARA IN FIECARE NR.PT CA N-AVEM NOUTATI CHIAR MEREU.SI AR TREBUI SA SE NUMEASCA STIRI...
3.Desne ale membrilor-NU PREA SUNT DEACORD.LUCRURI DE GENU ASTA AR TREBUI SA APARA LA CONCURSURILE DIN REVISTE(CAM LA NR 2 SAU 3...)
4.o pag cre s apara in fiecare nr-Dictionar japonez(un scriem tot felo d cuv in japoneza)-HMMMM...POATE IN NR VIITOR.SI NU IN FIECARE NR CA-I OBOSITOR(AR DEVENI)
5.Despre(und scriem despre un anime in fiecare nr altu)-MI-A PLACUT MAI MULT IDEEA PISICUTEI OANA,SA SCRIEM IN FIECARE NR DESPRE UN PERSONAJ DINTR-UN ANIME.....
6. Membru luni-AVEM DEJA ASA CV....
7.O pag c img-PT CE?MAI BN POSTER CA BIBY...
8.shi o pag c de-ale ftelor-DA...DAR CV DE GENU PM-URI IN LOC DE SCRISORI CATRE REDACTORI(ADMIN,BIBY,LOVE_YOU SI EU,IN FINNE EU MAI PUTIN)SI IN NR VIITOR DAM RASPUNSUL....DACA AM FACE ASA MI-AR PLACEA!(ADIK LEGAT DE PROBLEMELE LOR SA CV DE GENU)
Sus In jos
Admin-Seyra
Admin
Admin
Admin-Seyra

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeMier 25 Mar 2009, 11:34

ruki a scris:
pay yo..ideile mele:
o pag c horoscop anime
Noutati (a aparut un dou ep din )
Desne ale membrilor -VA dau yo Very Happy
o pag cre s apara in fiecare nr-Dictionar japonez(un scriem tot felo d cuv in japoneza)
Despre(und scriem despre un anime in fiecare nr altu)
Membru luni (votat d ctre membri)
O pag c img
shi o pag c de-ale ftelor

cu rosu suint evidentiate ideile care o sa le folosim!
Sus In jos
Admin-Seyra
Admin
Admin
Admin-Seyra

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeMier 25 Mar 2009, 11:47

pisicuta oana a scris:
buna!sunt noua pe aici,si... nu va cunosc gusturile.revista 1 a fost(si este)supper! uite ideile mele pentru revista urmatoare:
-pag. de colorat cu imagini anime
-povesti cu fete anime
-un cadou nar fi chiar o idee buna ,scuze, dar un mic cadoas nu strica la nr. speciale
-concursuri de moda anime ,fiecare trimite o poza in care fata\baiatul sa arate bn. ,,,si cel care castiga il pomenim in nr. 3

pisicuta oana a scris:
am putea pune si vreo..cateva ghicitori
-am putea scrie o poveste cate un serial in fiecare revista ne lom in ordine si scrie fiecare cate un episod (povesti anime)
-informatii despre unele personaje anime (ex.: in nr. urmator vom aflaaaa cine este sakura(din naruto) de unde vine numele ei ,..si din trastea
-am mentionat cumva ca putem sa vorbim si despre animalul ei\lui
ce am evidentiat cu rosu ce sunt de acord!
Sus In jos
vis pierdut
Avansata
vis pierdut

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeMier 25 Mar 2009, 13:46

ummm....admin?AVEM DEJA CV idei pt revista pt nr 2...AR TREBUI TU SA SCRI LA DESCRIEREA ACESTUI TOPIC(DAR ASTA INSEAMNA SA-L MODIFICI FREGVENT)CAND NUMAI ACCEPTI IDEI PT NR 2 SI CAND INCEIPI SA STRANGI IDEI PT NR 3....SI TOT ASA...doar daca esti deacord
Sus In jos
Neji girl
Incepe sa-i placa...
Neji girl

Numarul mesajelor : 30
Puncte : 30
Data de inscriere : 29/03/2009

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeDum 29 Mar 2009, 21:04

am si eu idei
1-colturi nepatrunse(ex:de ce sasuke face ce face,dc emo se poarta asa etc...)
2-help me!(o sectiune in care un membru trimite un pm cu problema lui catre un redfactor al revistei care e mai activ(eu suigerez la fiecare pm sa fie trimis catre vis pierdut sau biby)
3-...nu stiu cum sa zic...o pg cu titlu artistic(ex:cum poti prinde aripi.in ea sa fie scrisa:cum pot avea oamenii aripi...dupa explicatie un fel de incurajare sau sfat ex:asta te face special)
Sus In jos
Admin-Seyra
Admin
Admin
Admin-Seyra

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitimeLun 30 Mar 2009, 09:23

da mege ce ai zis tu vis prierdut.... uchiha girl....niciuna nu prea imi place, plus ca avem prea multe!
**Topic Inchis!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Idei pentru revista # 2   Idei pentru revista # 2 Icon_minitime

Sus In jos

Idei pentru revista # 2
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Idei pt revista #3
» Idei pentru topicul micutei_haruki
» Revista #1
» Revista #2
» Revista #3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum