| Idei pt revista #3 | |
|
+4trandafirul albastru Suflet de gheata vis pierdut Admin-Seyra 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Admin-Seyra Admin
Numarul mesajelor : 373 Varsta : 27 Localizare : In orasul anime-urilor, inpreuna cu prietena Miki Puncte : 251 Data de inscriere : 20/01/2009
| Subiect: Idei pt revista #3 Dum 05 Apr 2009, 20:50 | |
| Daca aveti idei, punetile aici, si eu va voi evindetia cu rosu ideile acceptate!
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum 05 Apr 2009, 22:17, editata de 1 ori | |
|
| |
vis pierdut Avansata
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 26 Localizare : in ochii prietenilor Puncte : 271 Data de inscriere : 15/03/2009
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Dum 05 Apr 2009, 21:58 | |
| -dictionarul viselor(Nu vor aparea toate cuvintele...doar cele...care se viseaza de obicei) -asa cum dormi,asa esti(trebuie sa alegi o imagine care arata in ce pozitie dormi in somn,si pozitia respectiva vei vedea ca te reprezinta.sau ar putea fii test de personalitate.alege u admin.) -camera mascotei(ca..parca..stabilisem sa aiba personalitate..) -despre China -daruieste!(ceva legat de cum se alege un cadou etc..m-am gandit la o idee ca asta pt ca luna viitoare avem in jur de 3-4 sarbatorite pe forum) -mai multe genuri de petrecareti(vom pune cate o poza cu...cam..cum arata fiecare gen de petrecaret si langa poza,,instructiuni de folosire''.sa stie cum sa reactionaze sarbatoritele noastre cu invitatii lor..) EDIT:nu ar trebui pus topicul asta..deasupra,cu ,,idei pr revista 2''?sa nu amestecam numerele cu ideile.asa da un aspect neplacut.. | |
|
| |
Suflet de gheata Avansata
Numarul mesajelor : 299 Varsta : 28 Localizare : Langa prieteni Puncte : 310 Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Dum 05 Apr 2009, 23:01 | |
| Paiii poate : - O reteta anume japoneza/chineza ( mai mica, cunosc eu cateva ) - Cantareti/Actori japonezi/chinezi - Un manga special ( informatii despre respectivul manga, aici pot da eu informatii, stiu careta si insformatii despre ele : poveste, personaje, creatori, volume ) - Un film japonez ( cu personaje japonezi si/sau chinezi ; personaje principale, rezumat ) - Reclama pentru forum ( un fel de poezie despre forum sau altceva ) - Trupa cea mai asculatata de japonezi ( Ozon, credetima ca stiu foarte bine ) - Flori din japonia ( Trandafirul japonez, de exemplu: sau Bonsaiul ) - Dictionarul japonez ( afland fiecare cum se numeste in limba japoneza ) ( Imi pare rau daca am repetat ceva, nu prea am citit numarul 2, doar am dat cu ochiul, la fel si numarul 1 . Sper sa fie acceptata macar o idee ) | |
|
| |
Admin-Seyra Admin
Numarul mesajelor : 373 Varsta : 27 Localizare : In orasul anime-urilor, inpreuna cu prietena Miki Puncte : 251 Data de inscriere : 20/01/2009
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Lun 06 Apr 2009, 12:27 | |
| - vis [color=red][color=black]pierdut a scris:
- -[/color]dictionarul viselor(Nu vor aparea toate cuvintele...doar cele...care se viseaza de obicei)[/color]
-asa cum dormi,asa esti(trebuie sa alegi o imagine care arata in ce pozitie dormi in somn,si pozitia respectiva vei vedea ca te reprezinta.sau ar putea fii test de personalitate.alege u admin.) -camera mascotei(ca..parca..stabilisem sa aiba personalitate..) -despre China -daruieste!(ceva legat de cum se alege un cadou etc..m-am gandit la o idee ca asta pt ca luna viitoare avem in jur de 3-4 sarbatorite pe forum) -mai multe genuri de petrecareti(vom pune cate o poza cu...cam..cum arata fiecare gen de petrecaret si langa poza,,instructiuni de folosire''.sa stie cum sa reactionaze sarbatoritele noastre cu invitatii lor..)
EDIT:nu ar trebui pus topicul asta..deasupra,cu ,,idei pr revista 2''?sa nu amestecam numerele cu ideile.asa da un aspect neplacut.. la aia nu ai putea sa faci despre Japonia?? :D - Mikan a scris:
- Paiii poate :
- O reteta anume japoneza/chineza ( mai mica, cunosc eu cateva ) - Cantareti/Actori japonezi/chinezi - Un manga special ( informatii despre respectivul manga, aici pot da eu informatii, stiu careta si insformatii despre ele : poveste, personaje, creatori, volume ) - Un film japonez ( cu personaje japonezi si/sau chinezi ; personaje principale, rezumat ) - Reclama pentru forum ( un fel de poezie despre forum sau altceva ) - Trupa cea mai asculatata de japonezi ( Ozon, credetima ca stiu foarte bine ) - Flori din japonia ( Trandafirul japonez, de exemplu: sau Bonsaiul ) - Dictionarul japonez ( afland fiecare cum se numeste in limba japoneza ) ( Imi pare rau daca am repetat ceva, nu prea am citit numarul 2, doar am dat cu ochiul, la fel si numarul 1 . Sper sa fie acceptata macar o idee ) Itzi sunt acceptate toate ideile! bvr! | |
|
| |
vis pierdut Avansata
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 26 Localizare : in ochii prietenilor Puncte : 271 Data de inscriere : 15/03/2009
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Lun 06 Apr 2009, 13:09 | |
| Nu.n-as putea face despre japonia fiindca am scris deja.Ori cum japonezii se trag din chinezi.si mi-ar fii placut sa pot scrie despre arta chinezeasca : https://www.youtube.com/watch?v=G8rtM7EZkug&feature=relatedScuze..dar...daca o mai tinem mult numai pe japonia-japonia-japonia-japonia..INEBUNESC. DACA TU CHIAR VREI CEVA JAPONEZ...POT SCRIE DESPRE DIFERENTA DINTRE O SABIE JAPONEZA SI UNA EUROPEANA EDIT:chinezii sunt mult mai..artistici si culti.in schimb japonezii doar perfectionisti.iau un lucru tehnologizat si il imbunatatesc pana cand nu se mai poate imbunatatii.(nici macar materialele cu care modifica obiecte nu sunt japoneze.le cumpara din Viena.) | |
|
| |
trandafirul albastru Novice
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 26 Puncte : 18 Data de inscriere : 01/04/2009
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Lun 06 Apr 2009, 13:41 | |
| -catalogul florilor(ce marturiseste fiecare floare) -ce este arta adevarata(Nu inseamna sa ai desene ca niste poze de perfecte.vis pierdut faca asa cebva.ii pot lua un interviu) -personalitati anime(niste personalitati de anime care apar in...ori ce anime.ex:fata sumbra,retrasa ,tacuta..si punem si poze..) | |
|
| |
vis pierdut Avansata
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Lun 06 Apr 2009, 21:20 | |
| sorry admin(dar imi place sa-mi dau cu parerea) -catalogul florilor(AR FI INTERESANT.E TOT CE AM DE ZIS ADICA..MI-AR PLACEA SA DUC FLORI CUIVA SI FLORILE SA SAE POTRIVEASCA CU PERSONALITATEA RESPECTIVEI.) -ce este arta adevarata-M-A SIMT FLATATA.DAR CRED CA AR FI MULT MAI INTERESATI USERII DE UN INTERVIU CU ADMIN..EA E LA ,,PUTERE" AICI.SI IN ORI CE CAZ,EU CE-AS PUTEA SPUNE?MAI BN NU. -personalitati anime-AM INTELES CE VREI SA ZICI.AR FI TARE.DAR SA SPUI DE CE APAR MEREU PERSONAJE PU PERSONALITATI DIN ASTYEA IN ANIME-URI. | |
|
| |
Neji girl Incepe sa-i placa...
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 26 Puncte : 30 Data de inscriere : 29/03/2009
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Lun 06 Apr 2009, 21:24 | |
| sa nu te simti flatata,ca e adevarat.partea rea e ca sunt cam greu de inteles desenele tale.acum..am o sugestie pt revista(pt pisicuta oana cred.ca-n nr 2 ea s-a ocupat de asta): -in urmatorul numar sa mai scriem despre un personaj.SA-SU-KE!please!m-a ocup eu daca vreti!va rog va rog va rog!! app...si cu faza cu japonia japonia japoniiiaaaa!!!! peste tot nu-s deacord!poate china! | |
|
| |
Admin-Seyra Admin
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Mar 07 Apr 2009, 11:12 | |
| Trandafir albastru -catalogul florilor(ce marturiseste fiecare floare) -ce este arta adevarata(Nu inseamna sa ai desene ca niste poze de perfecte.vis pierdut faca asa cebva.ii pot lua un interviu) -personalitati anime(niste personalitati de anime care apar in...ori ce anime.ex:fata sumbra,retrasa ,tacuta..si punem si poze..)
si ok vis pierdut, te vei ocupa de china ! A si uchiha gir ok potzi sa faci aia | |
|
| |
vis pierdut Avansata
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Joi 16 Apr 2009, 21:56 | |
| haideti,va rog!mai veniti cu idei noi! | |
|
| |
kamy kizume Moderatori
Numarul mesajelor : 443 Varsta : 28 Puncte : 358 Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Joi 16 Apr 2009, 22:32 | |
| fan art(putem sa alegem cele mai bune desene si sa le punem in revista) ce inseamna anime,manga afilieri(sa punem poza si dedesubt numele forumului cu care ne-am afiliat) | |
|
| |
Admin-Seyra Admin
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Vin 17 Apr 2009, 10:44 | |
| - kamy kizume a scris:
- fan art(putem sa alegem cele mai bune desene si sa le punem in revista)
ce inseamna anime,manga afilieri(sa punem poza si dedesubt numele forumului cu care ne-am afiliat) de aia cu afilieri ma ocup eo | |
|
| |
vis pierdut Avansata
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Dum 19 Apr 2009, 20:41 | |
| Bine..mai am cateva idei: -Top 10 membrii(ar trebui sa te ocupi tu de asta,Admin) -Cum sa te impaci cu o prietena(cred ca titlul spune despre ce va fi ,,sectiunea") -Colegi de clasa pentru toate gusturile!(Mai multe tipuri de colegi de clasa..) | |
|
| |
Admin-Seyra Admin
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Dum 19 Apr 2009, 21:00 | |
| [quote="vis pierdut"]Bine..mai am cateva idei: -Top 10 membrii(ar trebui sa te ocupi tu de asta,Admin) -Cum sa te impaci cu o prietena(cred ca titlul spune despre ce va fi ,,sectiunea") -Colegi de clasa pentru toate gusturile!(Mai multe tipuri de colegi de clasa..)[/quote] | |
|
| |
Biby Zeita
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 27 Puncte : 686 Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Mar 21 Apr 2009, 21:45 | |
| -actualizari noi (ce mai e nou, topicuri noi,membrii noi...) -membrul lunii (cel mai activ membru) -fic-uri populare (cele mai interesante fic-uri de pe forum)
nu stiu cat de bune sunt, dar le-am scris ca-mi stateau in minte | |
|
| |
Admin-Seyra Admin
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Mar 21 Apr 2009, 21:54 | |
| - Biby a scris:
- -actualizari noi (ce mai e nou, topicuri noi,membrii noi...)-membrul lunii (cel mai activ membru)
-fic-uri populare (cele mai interesante fic-uri de pe forum)
nu stiu cat de bune sunt, dar le-am scris ca-mi stateau in minte aceea cu membri luni exista, dar am uitat de ea :"> | |
|
| |
Biby Zeita
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Mar 21 Apr 2009, 21:56 | |
| aha ok...ma bucur ca ti-au placut celelalte 2 si scuze | |
|
| |
vis pierdut Avansata
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Mar 05 Mai 2009, 09:13 | |
| Aaa...am o nelamurire la coperta legata de coperta..de ce de fiecare data nu are NICI-O -LEGATURA cu continutul?si o coperta prezinta(oarecum)ce se afla in interiorul revistei!Noi avem poze cu texte dragute!Nu coperti! Si app..de ce e scris cu mana ,,libera" nu exista programe in care sa scri cu tastatura?La fel e scris si fontul forumului...si da un aspect tare nelpacut....(sorry ca ma ,,trezesc" asa tarziu sa dau din cura despre coperta si nu am observat mai devreme...........) | |
|
| |
Admin-Seyra Admin
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Mar 05 Mai 2009, 19:35 | |
| Asta zici la plangeri, vis pierdut! | |
|
| |
ana_mia_cool_girl Incepe sa-i placa...
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 26 Puncte : 32 Data de inscriere : 30/05/2009
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Lun 13 Iul 2009, 14:22 | |
| idei pt coafuri ,desene,................... | |
|
| |
ana_mia_cool_girl Incepe sa-i placa...
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 26 Puncte : 32 Data de inscriere : 30/05/2009
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Lun 13 Iul 2009, 14:25 | |
| moda, machiaj,avatarul lunii[code] | |
|
| |
Biby Zeita
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 Lun 13 Iul 2009, 15:02 | |
| Ana_mia_cool_girl, te rog nu mai face posturi duble.Pentru asta, exista optiunea "Edit".O zi buna! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Idei pt revista #3 | |
| |
|
| |
| Idei pt revista #3 | |
|